Wie is Joyce?

Ik ben Joyce ’t Hart.

Met de diploma’s schoonheidsverzorging, pedicure en visagie op zak startte ik op 20-jarige leeftijd een schoonheidssalon in Bilthoven. Dit heb ik jarenlang met veel plezier en succes gedaan. Tot het punt kwam dat ik merkte dat ik iets miste.

Dit ‘iets’ bleek alles te maken te hebben met creativiteit. Als kind was ik altijd graag creatief bezig maar dit raakte, hoe meer ik werkte en hoe drukker ik was, steeds meer op de achtergrond. Daarom maakte ik de keuze om me te verdiepen in Bridal hairstyling als aanvulling op mijn visagiediploma. Uiteindelijk maakte ik de stap om na 10 jaar met mijn schoonheidssalon te stoppen. Zo had ik alle tijd om me volledig te richten op wat ik écht leuk vind: Prachtige vrouwen laten shinen met make-up en opgestoken haren.

Mijn passie is om met gedetailleerd precisiewerk tot een prachtig resultaat te komen. Ik heb voor iedereen altijd een luisterend oor. Vriendinnen noemen mij ook wel “de luister vriendin”.

Mijn ruime ervaring als onderneemster, visagiste, omgang met klanten en mijn rustgevende uitstraling geven mij het volledige pakket om jou een speciaal gevoel te geven en je mooie punten extra te benadrukken.

Samenwerkingen

Tekst volgt


Contact me