Bruiloft

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Dit is jullie speciale dag! Je hebt hier hoge verwachtingen van, waardoor het ook een beetje spannend is. Dan komt de stress van je familie ook nog eens bij. Het gebeurt maar zo dat ik de moeder van de bruid nog in haar ondergoed door het huis zie rennen als de bruidegom al in de straat is 🙂

Een punt van rust is welkom. Op deze dag geen verassingen, daarom kom ik naar jouw huis of een andere voor jou vertrouwde omgeving. Jij gaat lekker ontspannen zitten en laat mij lekker het werk doen. Mijn persoonlijke manier van werken gaat jou dag nóg een stukje mooier maken. Op jouw trouwdag wil je alles perfect hebben. Daarom werk ik zeer secuur en alleen met kwaliteitsproducten.

We nemen ruim van te voren de tijd om tijdens een proefsessie jouw perfecte look te vinden. Naturel, zacht en romantisch is een geliefde look, maar als je een meer-jou-look in gedachten hebt, kan dat uiteraard.

Tranen van geluk en uit je dak op de dansvloer, die kans is groot op deze speciale dag! Hier is jou make-up en kapsel op voorbereid! Met waterproef mascara, genoeg speldjes in je haar en andere trucks zorgen we dat jouw look deze dag aan kan tot in de late uurtjes.

Jouw moeder, oma, zus of vriendin ook in de make-up of met een mooi kapsel die hele dag blijft zitten? Als iedereen op dezelfde locatie is dan kan het makkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief bijgeboekt worden. Kijk voor meer info naar de prijzen.

“Ze weet je net nog even nog specialer te laten voelen als dat je bent van jezelf!”

Contact me