Wat kan ik verwachten als bruid?

Eerste contact
Als je contact met mij op neemt zet ik, als je dat wilt, gelijk je trouwdatum vast in mijn agenda. Ongeveer twee maanden voor de trouwdatum neem ik contact met jou op voor een afspraak van de proefsessie. Deze proefsessie plannen we ongeveer een maand voor de grote dag. 

Thuis
Geen onverwachte verassingen, daarom kom ik naar jouw huis of een andere voor jou vertrouwde omgeving. Bedenk voor de poefsessie vast wat je mooi vindt en verzamel eventueel wat foto’s van jouw gewenste stijl.

Proef 
Deze dag nemen we ruim de tijd om jouw perfecte look te vinden. Zorg dat je haar schoon is, dan komt een kapsel het mooiste uit. Een proefsessie voor make-up en kapsel duurt ongeveer 3 uur. Mocht het gebeuren dat we er niet uit komen in deze tijd, zal een nieuwe sessie geboekt worden.

Het is fijn om je moeder, zus of vriendin erbij te hebben zodat ze met je mee kunnen kijken waar jij het meest blij van wordt. Mijn advies is om dit te beperken tot 2 personen, bij te veel verschillende meningen wordt het alleen maar moeilijker beslissen en het is uiteindelijk jouw mening die telt! 

Haaraccessoires
Heb je haaraccessoires en/of een sluier? Het is handig deze bij de hand te hebben tijdens de proefsessie zodat we gelijk kunnen kijken waar we dit in het kapsel kunnen verwerken. Ik ben ook in het bezit van een aantal accessoires en klip-in-haarextension die eventueel gekocht of gehuurd kunnen worden. 

Wil je het kapsel graag in houden na de proefsessie? Bewaar dan eventuele vulling, schuifjes en elastiekjes die in het kapsel verwerkt worden. Deze worden eenmalig verstrekt.

De dag
Op de dag zelf zorg ik dat ik op tijd aanwezig ben. Ik kom liever iets te vroeg om een geschikt plekje in huis kan vinden en alle benodigdheden kan uitstallen, dan dat we al gehaast moeten beginnen. Jij mag lekker ontspannen gaan zitten en laat mij rustig het werk doen. Omdat we nu precies weten wat we gaan doen, zijn we sneller dat tijdens de proefsessie. ca. 2 uur voor make-up en het kapsel. Op jouw trouwdag wil je alles perfect hebben, daarom werk ik zeer secuur en alleen met kwaliteitsproducten.

Bruiloft gasten
Jouw moeder, oma, zus of vriendin ook in de make-up of met een mooi kapsel die hele dag blijft zitten? Als iedereen op dezelfde locatie is dan kan het makkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief bijgeboekt worden.

Betalen
Op de dag van de proef sessie wordt 50% betaald en op de trouwdag het resterende bedrag. De betaling gaat meestal door middel van een betaalverzoek ter plaatse of contant. 

Wil je graag een factuur? Geef dit dan even aan dan mail ik deze naar je. De factuur moet betaald zijn voor de trouwdag.

Contact me